ANTALYA / GAZİPAŞA - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Bakılar Mahallesi, Gazipaşa
Vizyon
Tüm öğrencilerimiz mutluluk duyacakları bir ortamda eğitim görsünler. Çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde, her alanda en iyiye ulaşmaya çalışan, bireyler olarak yetişsinler. Yönetici, öğretmen, personel, veli ve öğrencilerimiz tüm süreçlerde toplam kalite yönetim anlayışıyla hareket eden, çevrede, bölgede ve ülkede örnek ve model bir okul toplumu olalım. Mükemmel niteliklere sahip bir kurum kültürü oluşsun, okul toplumunun bireyleri bu okul kültürleriyle gurur duysunlar. Kurum olarak okulumuz, Ulusal Kalite Başarı Ödülü alan okullardan olsun.
Misyon
Türk milli eğitiminin temel amaçlarına uygun, yaptığı işi iyi yapan, ekip çalışmasına önem veren, insanı ve doğayı seven, farklı düşünceleri zenginlik sayan, hoşgörülü, saygılı, geçmişini bilen, geleceğe şekil veren, zararlı alışkanlıklardan uzak duran, ülkesini seven ve yücelten, bireyler yetiştirmektir.
Klima
Şehiriçi taşımacılık yoktur. Ulaşım özel araçlarla yapılabilir.
Bakılar Mahallesi, Gazipaşa
İlçe merkezine 4 Km, İl merkezine 184 Km uzaklıktadır.